Aardappelsalade met garnalen - Albert Heijn
Recept van Albert Heijn
Ingrediënten
- 700 g koelverse aardappelschijfjes
- 1 blik doperwten (a 400 g)
- 1 kleine ui
- 250 g cherrytomaten
- 2 el dijonmosterd
- 2 el milde yoghurt
- 250 g Hollandse garnalen
- 1 vers stokbrood
Bereiding
- Kook de aardappelschijfjes in ca. 6 minuten gaar in de magnetron (700 Watt). Laat afkoelen. Lek de doperwten uit. Snipper de ui. Was en halveer de cherrytomaten.
- Roer in een schaal een dressing van de mosterd en de yoghurt. Voeg de aardappelschijfjes, ui , doperwten, tomaatjes en garnalen toe en meng goed. Zet de salade ca. 10 minuten in de koelkast.
- Snijd het stokbrood in plakjes en serveer de salade met het stokbrood.
Aardappelsalade met garnalen - Albert Heijn is een recept van Albert Heijn