Aardappelsalade met garnalen - Albert Heijn

Recept van Albert Heijn

Ingrediënten

  • 700 g koelverse aardappelschijfjes
  • 1 blik doperwten (a 400 g)
  • 1 kleine ui
  • 250 g cherrytomaten
  • 2 el dijonmosterd
  • 2 el milde yoghurt
  • 250 g Hollandse garnalen
  • 1 vers stokbrood

Bereiding

  1. Kook de aardappelschijfjes in ca. 6 minuten gaar in de magnetron (700 Watt). Laat afkoelen. Lek de doperwten uit. Snipper de ui. Was en halveer de cherrytomaten.
  2. Roer in een schaal een dressing van de mosterd en de yoghurt. Voeg de aardappelschijfjes, ui , doperwten, tomaatjes en garnalen toe en meng goed. Zet de salade ca. 10 minuten in de koelkast.
  3. Snijd het stokbrood in plakjes en serveer de salade met het stokbrood.
Aardappelsalade met garnalen - Albert Heijn is een recept van Albert Heijn