Bietenstamppot met visschnitzel - Albert Heijn

Recept van Albert Heijn

Ingrediënten

  • 2 uien
  • 1 goudreinet
  • 1 schaaltje gekookte rode bietjes (500 g)
  • 4 el boter
  • 1 pak zeeschnitzels (diepvries, 400 g)
  • 2 eetlepels kruidenazijn (fles, a 500 ml)
  • 1 pak aardappelpuree voor stamppot met baconsmaak (2 zakjes a 112 g)
  • 1 el Franse mosterd

Bereiding

  1. Uien pellen en snipperen. Appel schillen en in blokjes snijden. Bieten pellen en in blokjes snijden. In braadpan 2 el boter verhitten en uien ca. 4 minuten fruiten. In koekenpan rest van boter verhitten en zeeschnitzels bakken volgens gebruiksaanwijzing. Bieten, appel en azijn bij ui voegen en ca. 8 minuten goed meeverwarmen. Puree bereiden volgens gebruiksaanwijzing en mengen met bietenmengsel. Op smaak brengen met mosterd. Stamppot serveren met schnitzels.
Bietenstamppot met visschnitzel - Albert Heijn is een recept van Albert Heijn