Italiaanse kibbeling met citroenboter - Albert Heijn

Recept van Albert Heijn

Ingrediënten

  • 1 zak broccoliroosjes (300 g)
  • 1 pak verse tagliatelle alle erbe (250 g)
  • 50 g gezouten boter
  • 1 kleine citroen
  • 1 pak Italiaanse kibbeling (ca. 200 g)

Bereiding

  1. In grote pan 2 1/2 liter water aan de kook brengen. Broccoliroosjes toevoegen en ca. 2 minuten koken. Tagliatelle toevoegen en ca. 5 minuten meekoken. In steelpan boter smelten. Citroen schoonboenen, schil raspen en halve citroen persen. Pan van vuur nemen en citroenrasp en -sap door boter roeren. In koekenpan met antiaanbaklaag vis ca. 2 minuten onafgedekt verwarmen. Broccoli en pasta afgieten en over twee borden verdelen. Vis op pasta leggen en citroensaus erover schenken.
Italiaanse kibbeling met citroenboter - Albert Heijn is een recept van Albert Heijn