Burrito's met makreel - Albert Heijn

Recept van Albert Heijn

Ingrediënten

  • 1 rode paprika
  • 1 ui
  • 3 eetlepels olijfolie
  • 1 dinnerkit burrito flour tortilla (500 g)
  • 2 pakjes gerookte makreelfilet (à 200 g)
  • 250 g doperwten (diepvries)
  • 1 zak gemengde sla (200 g)

Bereiding

  1. Paprika wassen, schoonmaken en in reepjes snijden. Ui pellen en in ringen snijden. In braadpan olie verhitten. Paprika en ui ca. 3 minuten al omscheppend bakken. Seasoningmix (uit kit) toevoegen met 280 ml water. Aan kook brengen en ca. 10 minuten laten sudderen. Makreel van vel ontdoen en in stukjes verdelen. Makreel en doperwten door paprikamengsel roeren en ca. 5 minuten meeverwarmen. In magnetron tortilla's (uit kit) verwarmen volgens gebruiksaanwijzing. Sla over tortilla's verdelen, vismengsel erop scheppen en stevig oprollen. Serveren met salsasaus (uit kit).
Burrito's met makreel - Albert Heijn is een recept van Albert Heijn