Kibbeling met kappertjessaus - Albert Heijn

Recept van Albert Heijn

Ingrediënten

  • 2 bakjes wortelrauwkost (a 150 g)
  • 4 eetlepels sladressing yoghurt
  • ½ zakje verse peterselie (a 30 g)
  • 8 eetlepels mayonaise
  • 3 eetlepels kappertjes (potje)
  • 1 zak Vlaamse frites (diepvries 750 g)
  • 2 schaaltjes (Italiaanse) kibbeling (a ca. 225 g)

Bereiding

  1. Frituurvet verhitten tot 180 °C. Wortelrauwkost mengen met dressing. Peterselie fijn knippen. Mayonaise mengen met kappertjes en peterselie. Op smaak brengen met peper en zout. In frituurpan volgens gebruiksaanwijzing frieten bakken. Kibbeling verwarmen volgens gebruiksaanwijzing. Kibbeling serveren met saus, friet en rauwkost.
Kibbeling met kappertjessaus - Albert Heijn is een recept van Albert Heijn