Spaghettini met makreelsaus - Albert Heijn
Recept van Albert Heijn
Ingrediënten
- 300 g spaghettini
- 1 pakje gerookte makreelfilet (à 200 g Ouwehand)
- 2 el olijfolie
- 1 zak panklare prei (500 g)
- 1 blik tomatenblokjes (400 g)
- ½ el Italiaanse keukenkruiden
- zout en peper
- 100 g geraspte Parmezaanse kaas
Bereiding
- Spaghettini koken volgens gebruiksaanwijzing. Vel van makreel verwijderen en visvlees in stukjes verdelen. In braadpan olie verhitten. Prei ca. 3 minuten bakken. Tomatenblokjes en kruiden toevoegen en ca. 4 minuten zachtjes laten koken. Makreel toevoegen en even meeverwarmen. Saus op smaak brengen met zout en peper. Spaghettini serveren met makreelsaus en bestrooien met kaas.
Spaghettini met makreelsaus - Albert Heijn is een recept van Albert Heijn