Spaghettini met makreelsaus - Albert Heijn

Recept van Albert Heijn

Ingrediënten

  • 300 g spaghettini
  • 1 pakje gerookte makreelfilet (à 200 g Ouwehand)
  • 2 el olijfolie
  • 1 zak panklare prei (500 g)
  • 1 blik tomatenblokjes (400 g)
  • ½ el Italiaanse keukenkruiden
  • zout en peper
  • 100 g geraspte Parmezaanse kaas

Bereiding

  1. Spaghettini koken volgens gebruiksaanwijzing. Vel van makreel verwijderen en visvlees in stukjes verdelen. In braadpan olie verhitten. Prei ca. 3 minuten bakken. Tomatenblokjes en kruiden toevoegen en ca. 4 minuten zachtjes laten koken. Makreel toevoegen en even meeverwarmen. Saus op smaak brengen met zout en peper. Spaghettini serveren met makreelsaus en bestrooien met kaas.
Spaghettini met makreelsaus - Albert Heijn is een recept van Albert Heijn