Gebakken zalmfilet met frisse salade - Albert Heijn

Recept van Albert Heijn

Ingrediënten

  • 2 schaaltjes Schotse zalmfilet (a ca. 235 g)
  • 50 g boter of margarine
  • ½ komkommer
  • 1 zakje gemengde sla extra (200 g)
  • 1 salad kit (Ceasar, 120 g)
  • 2 teentjes knoflook
  • 3 eetlepels olijfolie (extra vierge)
  • 1 ciabatta (Italiaans brood)

Bereiding

  1. Grill voorverwarmen op hoogste stand. Zalm in 4 stukken verdelen en bestrooien met zalmkruiden (uit verpakking). In koekenpan met anti-aanbaklaag boter verhitten. Zalm in ca. 8 minuten aan beide zijden mooi bruinbakken. Intussen komkommer schillen en in blokjes snijden. Sla en komkommer mengen met 4 zakjes uit salad kit. Knoflook pellen en boven olijfolie uitpersen. Ciabatta in plakjes snijden en besprenkelen met knoflookolie. Broodplakjes ca. 3 minuten onder grill leggen. Zalm serveren met salade en ciabatta.
Gebakken zalmfilet met frisse salade - Albert Heijn is een recept van Albert Heijn