Penne met zalm en sperziebonen - Albert Heijn

Recept van Albert Heijn

Ingrediënten

  • 300 g penne (pasta)
  • 1 zak gebroken sperziebonen (500 g)
  • 1 ui
  • ½ eetlepel olijfolie
  • 2 teentjes knoflook
  • 2 schaaltjes Schotse zalmfilet (a ca. 250 g)
  • 2 cups vissaus dille (a 150 ml)

Bereiding

  1. Penne koken volgens gebruiksaanwijzing. Bonen in ca. 8 minuten beetgaar koken, afgieten en laten uitlekken. Grill voorverwarmen op hoogste stand. Intussen ui pellen en snipperen. In koekenpan 2 eetlepels olie verhitten. Knoflook pellen en erboven uitpersen. Ui toevoegen en ca. 5 minuten fruiten. Zalm bestrooien met zout en bestrijken met rest van olie. Onder hete grill zalm in ca. 8 minuten aan beide kanten lichtbruin en gaar laten worden. Dillesaus toevoegen aan uimengsel en verwarmen zonder te koken. Op smaak brengen met zout en peper. Zalmfilets halveren en serveren met dillesaus, sperziebonen en penne.
Penne met zalm en sperziebonen - Albert Heijn is een recept van Albert Heijn