Penne met roodbaarsfilet - Albert Heijn
Recept van Albert Heijn
Ingrediënten
- 300 g volkoren penne rigate
- 500 g verse roodbaarsfilets
- 1 el gedroogde Italiaanse kruiden
- 4 el traditionele olijfolie
- 3 bosuien
- 800 g tomaten
- 4 el sladressing naturel
- 125 ml crème fraîche
Bereiding
- Kook de penne volgens de aanwijzingen op de verpakking. Snijd de roodbaarsfilet in stukjes van 2 cm. Bestrooi met zout, peper en Italiaanse kruiden. Verhit de olie in een koekenpan en bak de vis in 8 minuten gaar en bruin. Voorzichtig keren.
- Maak de bosuitjes schoon en snijd in ringetjes. Was de tomaten, snijd in plakken en mes met de dressing.
- Schep de vis, bosui en crème fraîche door de penne. Serveer met de tomatensalade.
Penne met roodbaarsfilet - Albert Heijn is een recept van Albert Heijn