Lauwwarme krieltjessalade met gegrilde zalm - Albert Heijn

Recept van Albert Heijn

Ingrediënten

  • 2 zakken ongeschilde krieltjes (a 500 g)
  • 1 zak panklare spinazie (300 g)
  • 2 bakjes cherry trostomaten (a ca. 250 g)
  • 400 g verse zalm (filet)
  • 2 dl dressing Aglio (fles)

Bereiding

  1. Ovengrill voorverwarmen. Krieltjes halveren en in pan met ruim water en zout aan kook brengen. Krieltjes in ca. 10 minuten beetgaar koken en in vergiet laten uitlekken. Trostomaatjes wassen, takken doormidden knippen. Zalmfilet en tomaatjes op bakblik leggen en onder ovengrill schuiven. Na 5 minuten omdraaien en nog ca. 5 minuten grillen tot zalm bijna gaar is (kern mag rauw blijven). Zalmfilet met twee vorken in stukjes verdelen. Krieltjes, zalm en verse spinazie losjes mengen met sladressing. Salade over 4 borden verdelen en garneren met trostomaatjes.
Lauwwarme krieltjessalade met gegrilde zalm - Albert Heijn is een recept van Albert Heijn