Lauwwarme salade met kibbeling - Albert Heijn

Recept van Albert Heijn

Ingrediënten

  • 1 ciabatta brood (225 g)
  • 1 krop ijsbergsla (in repen)
  • 1 bakje basilicum ((15 g), grof gesneden)
  • 2 schalen gebakken kibbeling (a ca. 300 g)
  • 4 el olijfolie
  • 1 el witte wijnazijn
  • 1 gele paprika (zaadlijsten verwijderd en in reepjes)
  • 1 zakje bosuitjes ((3 stuks), in stukjes)

Bereiding

  1. Bak het brood af volgens de aanwijzingen op de verpakking. Leg de sla op een grote platte schaal en verdeel het basilicum erover. Verwarm de kibbeling volgens de aanwijzingen op de verpakking. Klop ondertussen een dressing van de olie, azijn, peper en zout. Verdeel eerst de vis, de paprikareepjes en de bosuitjes over de sla en vervolgens de dressing. Serveer de salade met het brood. Lekker met ravigottesaus.
Lauwwarme salade met kibbeling - Albert Heijn is een recept van Albert Heijn