Tilapiacurry - Albert Heijn

Recept van Albert Heijn

Ingrediënten

  • 300 g basmatirijst
  • 2 rode paprika's
  • 2 schaaltjes tilapiafilet (vis, a 250 g)
  • 1 bakje kruidenpasta voor groene curry (100 g)
  • 1 pakje kokosmelk (200 ml)
  • 1 pakje tuinerwten (diepvries, 450 g)
  • 1 zakje verse koriander (15 g)

Bereiding

  1. Rijst koken volgens gebruiksaanwijzing. Paprika's schoonmaken en in stukken snijden. Tilapia in repen van 3 cm snijden. In braadpan kruidenpasta 1 min. verhitten. Kokosmelk bij kruidenpasta schenken en aan de kook brengen. Paprika en tilapia door kruidenmengsel scheppen en 8 min. meewarmen, laatste 3 min. tuinerwten toevoegen. Koriander fijnknippen en over saus strooien. Op smaak brengen met zout en peper. Curry serveren met rijst.
Tilapiacurry - Albert Heijn is een recept van Albert Heijn