Victoriabaars met peterselie-pesto - Albert Heijn

Recept van Albert Heijn

Ingrediënten

  • 2 zakjes pijnboompitten (a 65 g)
  • 2 zakjes verse peterselie (a 30 g)
  • ½ zakje pittige kaas geraspt (a 100 g)
  • 9 eetlepels olijfolie extra vierge (fles a 500 ml)
  • 2 schaaltjes victoriabaarsfilet (a ca. 225 g)
  • 1 ciabatta (voorgebakken Italiaans brood)
  • 800 g tomaten

Bereiding

  1. Oven voorverwarmen op 200 °C. Pijnboompitten in droge koekenpan kort roosteren. Peterselie, pijnboompitten, kaas en 5 el. olie met staafmixer, keukenmachine of vijzel tot dikke pesto mengen. Op smaak brengen met zout en peper. Folie bestrijken met 2 el olie. Vis in 4 stukken verdelen en op folie leggen. Pakketjes dichtvouwen en in oven in 10 min. gaar laten worden. Brood volgens gebruiksaanwijzing bakken. Tomaten wassen, in partjes snijden, besprenkelen met olie en op smaak brengen met zout en peper. Vispakketjes serveren met pesto, brood en tomatensalade.
Victoriabaars met peterselie-pesto - Albert Heijn is een recept van Albert Heijn