Visschnitzels met ravigotesaus en lentekrieltjes - Albert Heijn

Recept van Albert Heijn

Ingrediënten

  • 6 eetlepels olie
  • 4 zeeschnitzels (diepvries)
  • 1 duopak voorgekookte krieltjes (700 g)
  • 1 pak suikerpeultjes (diepvries, 450 g)
  • ½ zakje verse munt ((a 15 g), in reepjes gesneden)
  • 1 zakje verse bieslook ((25 g), fijngeknipt)
  • 4 eetlepels ravigotesaus (fles a 250 ml)

Bereiding

  1. In grote koekenpan 4 el olie verhitten. Visschnitzels in 10 min. krokant en bruin bakken. Intussen krieltjes in gezouten water in 10 min. gaarkoken. Peultjes laatste 5 min. meekoken. In kleine steelpan rest van olie verwarmen. Pan van vuur nemen en munt erdoor roeren. Krieltjes en peultjes afgieten en in schaal met muntolie mengen. Bieslook erover strooien. Op smaak brengen met zout en peper. Vis, saus en krieltjes over vier borden verdelen.
Visschnitzels met ravigotesaus en lentekrieltjes - Albert Heijn is een recept van Albert Heijn