Zalm met dillesaus - Albert Heijn

Recept van Albert Heijn

Ingrediënten

  • 800 g aardappels
  • ½ bos bospeen
  • 200 g peultjes
  • 4 zalmfilets (ca. 500 g)
  • 4 eetlepels boter of margarine
  • 1 zakje vissaus dille (40 g)
  • 3 bosuitjes
  • 1 eetlepel dille (diepvries, strooibusje a 50 g)

Bereiding

  1. Aardappels schillen, halveren, wassen en in 20 minuten gaar koken. Bospeen en peultjes schoonmaken. Bospeen in ca. 10 minuten gaar koken, na ca. 6 minuten peultjes toevoegen en meekoken. Zalm bestrooien met viskruiden uit verpakking. In koekenpan boter verhitten. Zalm in ca. 6 minuten gaar bakken. Vissaus bereiden volgens gebruiksaanwijzing. Bosuitjes schoonmaken, in ringetjes snijden en door saus roeren. Zalm bestrooien met dille. Zalm serveren met aardappels, groenten en saus.
Zalm met dillesaus - Albert Heijn is een recept van Albert Heijn