Zalm met dillesaus - Albert Heijn
Recept van Albert Heijn
Ingrediënten
- 800 g aardappels
- ½ bos bospeen
- 200 g peultjes
- 4 zalmfilets (ca. 500 g)
- 4 eetlepels boter of margarine
- 1 zakje vissaus dille (40 g)
- 3 bosuitjes
- 1 eetlepel dille (diepvries, strooibusje a 50 g)
Bereiding
- Aardappels schillen, halveren, wassen en in 20 minuten gaar koken. Bospeen en peultjes schoonmaken. Bospeen in ca. 10 minuten gaar koken, na ca. 6 minuten peultjes toevoegen en meekoken. Zalm bestrooien met viskruiden uit verpakking. In koekenpan boter verhitten. Zalm in ca. 6 minuten gaar bakken. Vissaus bereiden volgens gebruiksaanwijzing. Bosuitjes schoonmaken, in ringetjes snijden en door saus roeren. Zalm bestrooien met dille. Zalm serveren met aardappels, groenten en saus.
Zalm met dillesaus - Albert Heijn is een recept van Albert Heijn