Vispotje met witte wijn - Albert Heijn

Recept van Albert Heijn

Ingrediënten

  • 1 ui
  • 1 teen knoflook
  • 3 eetlepels olijfolie
  • 1 envelopje saffraan (0 05 g)
  • 1 blikje tomatenblokjes (400 g)
  • 1 dl witte wijn
  • 600 g kabeljauwfilet
  • zout
  • peper uit pepermolen met chilipepertjes
  • 4 sneetjes witbrood

Bereiding

  1. Ui en knoflook pellen en fijn snipperen. In pan olie verhitten, ui en knoflook 2 minuten fruiten. Saffraandraadjes, tomatenblokjes en wijn toevoegen en op smaak brengen met zout en chilipeper. Vis bestrooien met zout en chilipeper en op tomatenmengsel leggen. Vis in ca. 15 minuten gaar laten sudderen. Korstjes van brood afsnijden en brood roosteren. Geroosterd brood over vier diepe borden verdelen. Soep erbovenop scheppen en meteen serveren.
Vispotje met witte wijn - Albert Heijn is een recept van Albert Heijn