Zalm uit de oven met venkelsalade - Albert Heijn

Recept van Albert Heijn

Ingrediënten

  • 2 schaaltjes zalmfilets (a 2 stuks, ca. 200 g)
  • 2 eetlepels citroensap
  • 4 plakken rauwe ham
  • 4 eetlepels zonnebloemolie
  • 1 duopak krieltjes (700 g)
  • 1 venkelknol
  • 1 zak botersla (100 g)
  • 6 eetlepels vinaigrette de dyon (fles a 500 ml)

Bereiding

  1. Oven voorverwarmen op 200 °C of gasovenstand
  2. Ovenschaal invetten. Zalmfilet bestrooien met zout en peper en besprenkelen met citroensap. Zalm omwikkelen met ham. Zalmpakketjes in ovenschaal leggen en in midden van oven in ca. 12 minuten gaarbakken. In braadpan olie verhitten en krieltjes bakken volgens gebruiksaanwijzing. Venkel schoonmaken en met kaasschaaf in dunne plakjes snijden. Sla mengen met venkel en dressing. Zalm serveren met krieltjes en salade.
Zalm uit de oven met venkelsalade - Albert Heijn is een recept van Albert Heijn