Kibbeling met komkommersalade - Albert Heijn

Recept van Albert Heijn

Ingrediënten

  • 4 eetlepels boter of margarine
  • 1½ zak aardappelballetjes (diepvries, a 450 g)
  • 2 schaaltjes gebakken kibbeling (a ca. 250 g)
  • 1 bakje cherrytomaten (250 g)
  • 1 komkommer
  • 1 bakje komkommerrauwkost in romige dressing (250 g)

Bereiding

  1. Helft van boter verhitten in koekenpan en aardappelballetjes volgens gebruiksaanwijzing bakken. Rest van boter verhitten in andere koekenpan en kibbeling bereiden volgens gebruiksaanwijzing. Tomaten wassen en halveren. Komkommer schoonmaken en in plakjes schaven. Tomaten en komkommer mengen met komkommerrauwkost en op smaak brengen met zout en peper. Kibbeling serveren met aardappelballetjes en komkommersalade.
Kibbeling met komkommersalade - Albert Heijn is een recept van Albert Heijn