Tilapia met groene currysaus - Albert Heijn

Recept van Albert Heijn

Ingrediënten

  • 300 g basmatirijst
  • 2 courgettes
  • 1 rode ui
  • 2 schaaltjes tilapiafilet (vis, a 225 g)
  • 5 eetlepels boter of margarine
  • 2 eetlepels groene Thaise currypasta (pot a 225 g)
  • 1 bekertje crème fraîche (200 ml)

Bereiding

  1. Rijst koken volgens gebruiksaanwijzing. Courgettes schoonmaken en in blokjes snijden. Ui pellen en snipperen. Tilapia bestrooien met zout en peper. In grote koekenpan 3 eetlepels boter verhitten. Tilapiafilet in ca. 6 minuten gaarbakken, halverwege keren. Currypasta losroeren met crème fraîche en samen in steelpan verwarmen. Op smaak brengen met zout. Rijst afgieten. In hapjespan of wok rest van boter verhitten. Ui en courgette ca. 4 minuten bakken. Rijst erdoor scheppen. Rijst serveren met tilapia en currysaus.
Tilapia met groene currysaus - Albert Heijn is een recept van Albert Heijn