Kibbeling met bieslookpuree en sugar snaps - Albert Heijn

Recept van Albert Heijn

Ingrediënten

  • 250 g gebakken kibbeling
  • 200 g sugar snaps
  • 200 g tuinerwten
  • 125 ml crème fraîche
  • 1 zakje aardappelpuree
  • 1 zakje verse bieslook (25 g)

Bereiding

  1. Oven voorverwarmen op 200 °C. Visblokjes ca. 10 min. in oven verwarmen. Intussen sugar snaps in water met weinig zout in 5 min. beetgaar koken. Tuinerwten laatste 2 min. meekoken. In steelpan 125 ml water met crème fraîche aan de kook brengen. Aardappelpureepoeder erdoor roeren. Bieslook boven puree fijnknippen en erdoor mengen. Kibbeling en boontjes over twee borden verdelen, bieslookpuree ernaast scheppen.
Kibbeling met bieslookpuree en sugar snaps - Albert Heijn is een recept van Albert Heijn