Kibbeling met mosterdsaus - Albert Heijn

Recept van Albert Heijn

Ingrediënten

  • ½ zakje verse peterselie (a 30 g)
  • 8 eetlepels dijonnaise (pot a 210 g)
  • 1 eetlepel kappertjes
  • 1½ zak aardappelschijfjes (diepvries, a 450 g)
  • 1 eetlepel olijfolie
  • 1 schaal kibbeling (ca. 500 g)
  • 1 pak tuinerwten extra fijn (diepvries, 450 g)
  • olie om te frituren

Bereiding

  1. Frituurolie verhitten. Peterselie fijnknippen. Dyonnaise mengen met kappertjes en peterselie. Aardappelschijfjes frituren volgens gebruiksaanwijzing. In koekenpan olie verhitten en kibbeling in ca. 5 minuten verwarmen. Tuinerwten in ca. 2 minuten gaarkoken. Kibbeling serveren met aardappels, tuinerwten en mosterdsaus.
Kibbeling met mosterdsaus - Albert Heijn is een recept van Albert Heijn