Thaise wokschotel met citroengras - Albert Heijn

Recept van Albert Heijn

Ingrediënten

  • 300 g pandanrijst
  • 2 schaaltjes roodbaarsfilet (a ca. 225 g)
  • 3 komkommers
  • 2 eetlepels zonnebloemolie
  • 1 eetlepel groene Thaise currypasta (potje a 225 g)
  • 1 g gemalen citroengras (4 zakjes a 1/2 g)
  • 200 ml kokosmelk
  • 75 g gezouten cashewnoten

Bereiding

  1. Rijst volgens gebruiksaanwijzing koken. Roodbaars in repen van 2 cm snijden. Komkommers schillen, in lengte halveren en zaadjes verwijderen. Vruchtvlees in blokjes snijden. In wok olie verhitten. Vis 3 min. bakken, uit wok scheppen en warmhouden. In achtergebleven olie komkommer, currypasta en citroengras 3 min. bakken. Kokosmelk door groente scheppen en aan de kook brengen. Vis er voorzichtig door scheppen. Schotel op smaak brengen met zout en peper en door en door verwarmen. Schotel met noten garneren en met rijst serveren.
Thaise wokschotel met citroengras - Albert Heijn is een recept van Albert Heijn