Kabeljauw met Provençaalse groenten en aardappel-knoflookpuree - Albert Heijn

Recept van Albert Heijn

Ingrediënten

  • 5 eetlepels olijfolie
  • 1 bakje gesneden champignons (125 g)
  • 2 teentjes knoflook (geperst)
  • 1 gele paprika (in reepjes)
  • 1 zak Provençaalse roerbakmix (400 g)
  • 2 eetlepels gedroogde Provençaalse kruiden
  • 2 maal 250 gr kabeljauwfilet (in 4 stukken)
  • 1 pak aardappelpuree à la minute (180 g)

Bereiding

  1. In wok 1 el olie verhitten en champignons met helft van knoflook 2 min. bakken. Paprika en groentemix toevoegen en nog 5-7 min. roerbakken, tot groente beetgaar is. Op smaak brengen met Provençaalse kruiden, zout en peper. Kabeljauwfilet met zout, peper en 1 el bloem bestrooien. In koekenpan 2 el olie verhitten en filets ca. 4 min. per kant bakken. Puree volgens gebruiksaanwijzing bereiden. Rest van olie en knoflook erdoor roeren. Vis over vier borden verdelen, groenten en aardappelpuree ernaast scheppen.
Kabeljauw met Provençaalse groenten en aardappel-knoflookpuree - Albert Heijn is een recept van Albert Heijn