Taco's gevuld met paprika en vis - Albert Heijn
Recept van Albert Heijn
Ingrediënten
- 1 ui
- 2 groene paprika's
- 1 blikje maïskorrels (300 g)
- 2 schaaltjes zeewolffilet (graatloos, a ca. 250 g)
- 4 eetlepels zonnebloemolie
- 1 zakje taco seasoningmix (35 g)
- 1 doos tacoschelpen (taco shells, 125 g)
- ½ potje tacosaus mild (a 225 g)
Bereiding
- Oven op 175 °C voorverwarmen. Ui pellen en snipperen. Paprika's schoonmaken en in stukjes snijden. Maïs laten uitlekken. Zeewolf in blokjes snijden. In braadpan ui in olie smoren. Zeewolf toevoegen en 2 min. meebakken. Paprika erdoor scheppen en meebakken. Seasoningmix, 50 ml water en maïs toevoegen en aan de kook brengen. Saus 5 min. laten koken. Tacoschelpen volgens gebruiksaanwijzing in oven verwarmen. Warme schelpen aan tafel met vis-groentemengsel vullen en met tacosaus serveren. Lekker met salade van ijsbergsla en yoghurtdressing.
Taco's gevuld met paprika en vis - Albert Heijn is een recept van Albert Heijn