Vis masala met roodbaarsfilet - Albert Heijn

Recept van Albert Heijn

Ingrediënten

  • 600 g roodbaarsfilet
  • 1 pot kip masala (kruidenpasta, 360 g)
  • 1 ui (in ringen)
  • 2 teentjes knoflook (gesnipperd)
  • 2 eetlepels olie
  • 250 ml visbouillon (van tablet)
  • 500 g vastkokende aardappels (in stukken)
  • 1 zak panklare spitskool (300 g)
  • ½ pak tuinerwten (diepvries, a 450 g)
  • 4 takjes selderij (grofgesneden)

Bereiding

  1. Vis in schaal met 2 el kipmasalamengsel omscheppen en afgedekt in koelkast bewaren. Intussen in pan met dikke bodem ui en knoflook 1 min. in olie fruiten. Rest van masalamengsel, bouillon en aardappels toevoegen. Geheel 15 min. zachtjes laten koken. Kool toevoegen en geheel nog 5 min. zachtjes laten koken. Aardappelmengsel in pan snel laten afkoelen en tot gebruik afgedekt in koelkast bewaren. Bereiden: Aardappelmengsel verwarmen. Vis erop leggen en met deksel op pan in 8-10 min. gaarstoven. Laatste 2 min. bevroren tuinerwten toevoegen en meewarmen. Gerecht over vier diepe borden verdelen en met selderij bestrooien.
Vis masala met roodbaarsfilet - Albert Heijn is een recept van Albert Heijn