Vis masala met roodbaarsfilet - Albert Heijn
Recept van Albert Heijn
Ingrediënten
- 600 g roodbaarsfilet
- 1 pot kip masala (kruidenpasta, 360 g)
- 1 ui (in ringen)
- 2 teentjes knoflook (gesnipperd)
- 2 eetlepels olie
- 250 ml visbouillon (van tablet)
- 500 g vastkokende aardappels (in stukken)
- 1 zak panklare spitskool (300 g)
- ½ pak tuinerwten (diepvries, a 450 g)
- 4 takjes selderij (grofgesneden)
Bereiding
- Vis in schaal met 2 el kipmasalamengsel omscheppen en afgedekt in koelkast bewaren. Intussen in pan met dikke bodem ui en knoflook 1 min. in olie fruiten. Rest van masalamengsel, bouillon en aardappels toevoegen. Geheel 15 min. zachtjes laten koken. Kool toevoegen en geheel nog 5 min. zachtjes laten koken. Aardappelmengsel in pan snel laten afkoelen en tot gebruik afgedekt in koelkast bewaren. Bereiden: Aardappelmengsel verwarmen. Vis erop leggen en met deksel op pan in 8-10 min. gaarstoven. Laatste 2 min. bevroren tuinerwten toevoegen en meewarmen. Gerecht over vier diepe borden verdelen en met selderij bestrooien.
Vis masala met roodbaarsfilet - Albert Heijn is een recept van Albert Heijn