Tilapiafilet met gegrilde tomaten - Albert Heijn

Recept van Albert Heijn

Ingrediënten

  • 250 g wilde en witte rijst
  • 6 vleestomaten
  • ½ blikje ansjovisfilets (a 48 g)
  • 500 g tilapiafilets (vis, diepvries, zak a 750 g)
  • 50 g zwarte olijven zonder pit (in plakjes)
  • 2 teentjes knoflook
  • 3 eetlepels zonnebloemolie

Bereiding

  1. Oven op 200 °C voorverwarmen. Rijst volgens gebruiksaanwijzing koken. Tomaten wassen en halveren. Ansjovis grof hakken. Bevroren tilapia in midden van ingevette ovenschaal leggen, halve tomaten eromheen zetten en met zout en peper bestrooien. Ansjovis en olijven over vis verdelen. Knoflook boven olie uitpersen. Vis en tomaten met olie besprenkelen. In midden van oven in ca. 20 min. gaarbakken. Vis met gegrilde tomaten en rijst serveren.
Tilapiafilet met gegrilde tomaten - Albert Heijn is een recept van Albert Heijn