Zoete citrusbospeen met zalm - Albert Heijn

Recept van Albert Heijn

Ingrediënten

  • 1 sinaasappel
  • 50 g roomboter
  • 2 eetlepels suiker
  • 1 bos bospeen
  • 1 duopak krieltjes (700 g)
  • 2 schaaltjes zalmfilet (a ca. 250 g)
  • 1 zakje verse peterselie (30 g)

Bereiding

  1. Sinaasappel schoonboenen, helft van sinaasappelschil fijnraspen en sinaasappel uitpersen. In kleine pan sinaasappelsap, boter, sinaasappelrasp en suiker inkoken tot stroperige saus en van vuur nemen. Bospeen schoonmaken en 8 min. koken. Krieltjes volgens gebruiksaanwijzing gaarkoken. Grillpan voorverwarmen. Zalm bestrooien met zout en peper en in 8 min. gaargrillen, halverwege keren. Peterselie fijnhakken en met krieltjes mengen. Sinaasappelsaus door bospeen roeren. Bospeen met krieltjes en zalm serveren.
Zoete citrusbospeen met zalm - Albert Heijn is een recept van Albert Heijn