Zoete citrusbospeen met zalm - Albert Heijn
Recept van Albert Heijn
Ingrediënten
- 1 sinaasappel
- 50 g roomboter
- 2 eetlepels suiker
- 1 bos bospeen
- 1 duopak krieltjes (700 g)
- 2 schaaltjes zalmfilet (a ca. 250 g)
- 1 zakje verse peterselie (30 g)
Bereiding
- Sinaasappel schoonboenen, helft van sinaasappelschil fijnraspen en sinaasappel uitpersen. In kleine pan sinaasappelsap, boter, sinaasappelrasp en suiker inkoken tot stroperige saus en van vuur nemen. Bospeen schoonmaken en 8 min. koken. Krieltjes volgens gebruiksaanwijzing gaarkoken. Grillpan voorverwarmen. Zalm bestrooien met zout en peper en in 8 min. gaargrillen, halverwege keren. Peterselie fijnhakken en met krieltjes mengen. Sinaasappelsaus door bospeen roeren. Bospeen met krieltjes en zalm serveren.
Zoete citrusbospeen met zalm - Albert Heijn is een recept van Albert Heijn