Tilapia roerbakschotel met rijst - Albert Heijn
Recept van Albert Heijn
Ingrediënten
- 300 g basmatirijst
- 2 schaaltjes tilapiafilet (vis, a ca. 250 g)
- 2 uien
- 2 teentjes knoflook
- 5 eetlepels olijfolie
- 1 zak wokgroenten (grofgesneden (400 g))
- 3 eetlepels worcestershiresauce (fles a 150 ml)
- 4 eetlepels gembersiroop
Bereiding
- Rijst volgens gebruiksaanwijzing koken. Tilapia in reepjes snijden. Uien en knoflook pellen en fijnsnipperen. In wok ui en knoflook 1 min. in olie fruiten. Tilapia toevoegen en 3 min. meebakken. Tilapia uit pan scheppen en onder aluminiumfolie warmhouden. Wokgroenten aan overgebleven bakolie toevoegen en 3 min. meebakken. Worcestershiresaus en gembersiroop erdoor roeren en nog 2 min. meewarmen. Vis door groenten scheppen. Roerbakschotel met rijst serveren.
Tilapia roerbakschotel met rijst - Albert Heijn is een recept van Albert Heijn