Tilapia roerbakschotel met rijst - Albert Heijn

Recept van Albert Heijn

Ingrediënten

  • 300 g basmatirijst
  • 2 schaaltjes tilapiafilet (vis, a ca. 250 g)
  • 2 uien
  • 2 teentjes knoflook
  • 5 eetlepels olijfolie
  • 1 zak wokgroenten (grofgesneden (400 g))
  • 3 eetlepels worcestershiresauce (fles a 150 ml)
  • 4 eetlepels gembersiroop

Bereiding

  1. Rijst volgens gebruiksaanwijzing koken. Tilapia in reepjes snijden. Uien en knoflook pellen en fijnsnipperen. In wok ui en knoflook 1 min. in olie fruiten. Tilapia toevoegen en 3 min. meebakken. Tilapia uit pan scheppen en onder aluminiumfolie warmhouden. Wokgroenten aan overgebleven bakolie toevoegen en 3 min. meebakken. Worcestershiresaus en gembersiroop erdoor roeren en nog 2 min. meewarmen. Vis door groenten scheppen. Roerbakschotel met rijst serveren.
Tilapia roerbakschotel met rijst - Albert Heijn is een recept van Albert Heijn