Broodje kibbeling met wortelsla - Albert Heijn

Recept van Albert Heijn

Ingrediënten

  • 1 kleine ui (fijngesnipperd)
  • 4 zoetzure augurken (piepkleine blokjes)
  • 1 zakje peen julienne (150 g)
  • 2 eetlepels citroensap
  • 1 eetlepel grove mosterd
  • 2 eetlepels zonnebloemolie
  • 4 eetlepels mayonaise
  • 1 schaaltje gebakken kibbeling (250 g)
  • 4 grote pistolets (wit of bruin)
  • 1 little gem (slakropje)

Bereiding

  1. In kom ui, augurk, wortelreepjes, 1 el citroensap, 1 tl mosterd en olie mengen. Wortelsla op smaak brengen met zout en peper. In kommetje mayonaise losroeren met rest van mosterd en citroensap. Saus eventueel nog wat verdunnen met water. Kibbeling in pan, oven of friteuse verwarmen volgens instructie op verpakking. Pistolets aan bovenkant over hele lengte diep insnijden. Blaadjes van little gem loshalen en over broodjes verdelen. Ook warme kibbeling in pistolets stoppen en mayonaise erover lepelen. Wortelsalade erbij serveren. Lekker met Vlaamse frites.
Broodje kibbeling met wortelsla - Albert Heijn is een recept van Albert Heijn