Gebakken schol met zomergroenten - Albert Heijn

Recept van Albert Heijn

Ingrediënten

  • 750 g aardappels (nieuwe)
  • ½ bos bospeen
  • 1 zak bloemkool-broccoli (350 g)
  • 50 g boter
  • 2 pakken hele schollen gepaneerd (diepvries, a 300 g)
  • 1 limoen
  • ½ zakje verse bieslook (a 25 g)
  • 125 ml crème fraîche (light)

Bereiding

  1. Aardappels schillen, wassen, in stukken snijden en in 20 min. gaarkoken. Bospeen schoonmaken en in stukjes snijden. Bospeen, broccoli en bloemkool in 8 min. gaarkoken. In koekenpan boter verhitten en scholfilets volgens gebruiksaanwijzing gaarbakken. Limoen halveren, ene helft in plakjes snijden en andere helft uitpersen. Bieslook fijnknippen. In kleine pan crème fraîche verwarmen. Crème fraîche met limoensap, zout en peper op smaak brengen en op het laatst bieslook erdoor roeren. Schol met aardappels, groenten en saus serveren en met limoenplakjes garneren.
Gebakken schol met zomergroenten - Albert Heijn is een recept van Albert Heijn