Gevuld brood met tonijnsalade - Albert Heijn

Recept van Albert Heijn

Ingrediënten

  • 1 zakje gebroken sperziebonen (250 g)
  • 2 fougasse de boulogne (afbakbrood, a 350 g)
  • 2 eetlepels olijfolie
  • 2 rode uien
  • 75 g zwarte olijven zonder pit
  • 1 bol mozzarella (kaas, 125 g)
  • 3 zakjes tonijn (met french dressing (a 85 g))
  • 1 zakje rucolasla (75 g)

Bereiding

  1. Oven op 225° C voorverwarmen. Sperziebonen in 8 min. beetgaar koken, afspoelen en in vergiet laten uitlekken. Van broden kapje afsnijden en gedeeltelijk uithollen (broodkruim wordt niet gebruikt). Snijvlakken van brood met olie bestrijken en volgens gebruiksaanwijzing afbakken. Uien pellen en snipperen. Olijven in plakjes snijden. Mozzarella in blokjes snijden. In schaal sperziebonen, mozzarella, tonijn, ui en olijven door elkaar scheppen. In onderste helft van broden sla verdelen en salade erop scheppen. Met bovenkant van broden afdekken. Aan tafel broden snijden.
Gevuld brood met tonijnsalade - Albert Heijn is een recept van Albert Heijn