Zalmfilet op Italiaanse groentestamppot - Albert Heijn
Recept van Albert Heijn
Ingrediënten
- 2 schaaltjes zalmfilet (a ca. 200 g)
- 4 eetlepels tomatentapenade (potje a 140 g)
- 3 eetlepels olijfolie
- 1 zak Italiaanse wokmix met broccoli (diepvries, 750 g)
- 1 pak puree à la minute (naturel, 180 g)
Bereiding
- Oven op 180 °C voorverwarmen. Schaal invetten. Vis aan bovenzijde besmeren met tomatentapenade en in midden van oven in ca. 10 min. gaar bakken. In wok olie verhitten. Wokgroente toevoegen en ca. 3 min. roerbakken. Puree bereiden volgens gebruiksaanwijzing. Wokgroente door puree scheppen en even doorwamen. Stamppot over 4 borden verdelen en zalmfilet er midden op leggen.
Zalmfilet op Italiaanse groentestamppot - Albert Heijn is een recept van Albert Heijn