Tilapia met kerrie-kokossaus - Albert Heijn
Recept van Albert Heijn
Ingrediënten
- 400 g pandanrijst
- 1 Chinese kool (700 g)
- 1 rode paprika
- 2 x 250 g tilapiafilet (vis)
- 6 el wokolie
- 1 pakje romige kokosmelk (200 ml)
- 1 zakje kerriesaus (43 g)
Bereiding
- Rijst volgens gebruiksaanwijzing koken. Kool schoonmaken en in reepjes snijden. Paprika wassen, zaadlijsten verwijderen en paprika in blokjes snijden. Tilapia met zout en peper bestrooien. In steelpan kokosmelk en 3 el water aan de kook brengen. Sauspoeder met garde door kokosmelk kloppen. In koekenpan helft van olie verhitten en tilapia in 6 min. gaar bakken. In wok rest van olie verhitten en kool en paprika in 5 min. beetgaar roerbakken. Met zout en peper op smaak brengen. Tilapia met kerriesaus, rijst en kool serveren.
Tilapia met kerrie-kokossaus - Albert Heijn is een recept van Albert Heijn