Tilapia met kerrie-kokossaus - Albert Heijn

Recept van Albert Heijn

Ingrediënten

  • 400 g pandanrijst
  • 1 Chinese kool (700 g)
  • 1 rode paprika
  • 2 x 250 g tilapiafilet (vis)
  • 6 el wokolie
  • 1 pakje romige kokosmelk (200 ml)
  • 1 zakje kerriesaus (43 g)

Bereiding

  1. Rijst volgens gebruiksaanwijzing koken. Kool schoonmaken en in reepjes snijden. Paprika wassen, zaadlijsten verwijderen en paprika in blokjes snijden. Tilapia met zout en peper bestrooien. In steelpan kokosmelk en 3 el water aan de kook brengen. Sauspoeder met garde door kokosmelk kloppen. In koekenpan helft van olie verhitten en tilapia in 6 min. gaar bakken. In wok rest van olie verhitten en kool en paprika in 5 min. beetgaar roerbakken. Met zout en peper op smaak brengen. Tilapia met kerriesaus, rijst en kool serveren.
Tilapia met kerrie-kokossaus - Albert Heijn is een recept van Albert Heijn