Oosterse wokschotel met pittige kabeljauw - Albert Heijn

Recept van Albert Heijn

Ingrediënten

  • 2 tl wasabipasta
  • 5 el oosterse wokolie
  • 2 el gembersiroop
  • 3 el ketjap manis
  • 400 g diepvries kabeljauwfilets
  • 250 g Chinese mie (zak 250 g)
  • 750 g oosterse wokmix
  • 4 takjes verse koriander

Bereiding

  1. Verwarm de oven voor op 200 °C. Meng de wasabipasta met 2 el olie, 1 el gembersiroop en 1 el ketjap. Leg de kabeljauw in de ovenschaal en besprenkel met het oliemengsel. Bereid de mie volgens de aanwijzingen op de verpakking.
  2. Bak de kabeljauw in het midden van de oven in 12 min. gaar. Giet de mie af, spoel af en laat uitlekken. Verhit de rest van de olie in de wok, roerbak de wokgroenten 4 min.
  3. Schep de mie door de wokgroenten en verhit 1 min. mee. Breng de wokschotel op smaak met de rest van de ketjap en gembersiroop.
  4. Knip de koriander fijn en strooi over de kabeljauw. Serveer de wokschotel met kabeljauw.
Oosterse wokschotel met pittige kabeljauw - Albert Heijn is een recept van Albert Heijn