Zalm met romige paprikasaus - Albert Heijn

Recept van Albert Heijn

Ingrediënten

  • 800 g aardappels
  • 2 schaaltjes zalmfilet (a ca. 250 g)
  • 1 pot hele geroosterde paprika's (465 g)
  • 1 bekertje crème fraîche (125 ml)
  • 1 doos tuinerwten (diepvries, 450 g)

Bereiding

  1. Oven op 200 °C voorverwarmen. Aardappels schillen, halveren en in 20 min. gaarkoken. Zalmfilet in ingevette ovenschaal leggen en met zout en peper bestrooien. Zalm in midden van oven in ca. 15 min. gaarbakken. Intussen paprika's laten uitlekken. In keukenmachine of met staafmixer paprika's pureren. Crème fraîche erdoor roeren. Tuinerwten volgensgebruiksaanwijzing koken. Crème fraîche-paprikasaus in steelpan zacht verwarmen. Saus met zout en peper op smaak brengen. Zalm met saus, aardappels en tuinerwten serveren.
Zalm met romige paprikasaus - Albert Heijn is een recept van Albert Heijn