Mediterraan vispannetje - Albert Heijn
Recept van Albert Heijn
Ingrediënten
- 2 el traditionele olijfolie
- 400 g Italiaanse roerbakmix
- 390 g tomatenblokjes met knoflook (pak 390 g)
- 200 ml water
- 500 g zeewolffilets
- 4 el verse peterselie
Bereiding
- Verhit de olijfolie in een braadpan en bak de groenten 3 minuten. Voeg de tomatenblokjes en het water toe. Breng op smaak met peper en zout en breng het geheel op matig vuur aan de kook.
- Verdeel de zeewolffilet in grove stukken. Bestrooi peper en eventueel zout. Leg de vis in de saus en stoof hem met de deksel schuin op de pan in 6-8 minuten zachtjes gaar. Snijd de peterselie. Schep het gerecht in kommen en bestrooi met de peterselie. Lekker met stevige hompen maïsbrood.
Mediterraan vispannetje - Albert Heijn is een recept van Albert Heijn