Mediterraan vispannetje - Albert Heijn

Recept van Albert Heijn

Ingrediënten

  • 2 el traditionele olijfolie
  • 400 g Italiaanse roerbakmix
  • 390 g tomatenblokjes met knoflook (pak 390 g)
  • 200 ml water
  • 500 g zeewolffilets
  • 4 el verse peterselie

Bereiding

  1. Verhit de olijfolie in een braadpan en bak de groenten 3 minuten. Voeg de tomatenblokjes en het water toe. Breng op smaak met peper en zout en breng het geheel op matig vuur aan de kook.
  2. Verdeel de zeewolffilet in grove stukken. Bestrooi peper en eventueel zout. Leg de vis in de saus en stoof hem met de deksel schuin op de pan in 6-8 minuten zachtjes gaar. Snijd de peterselie. Schep het gerecht in kommen en bestrooi met de peterselie. Lekker met stevige hompen maïsbrood.
Mediterraan vispannetje - Albert Heijn is een recept van Albert Heijn