Hartige taart met garnalen en roomkaas - Albert Heijn

Recept van Albert Heijn

Ingrediënten

  • 5 plakjes diepvries bladerdeeg
  • 2 uien
  • 2 el traditionele olijfolie
  • 400 g Hollandse roerbakmix (zak 400 g)
  • 375 g verse roze garnalen (pakje a 125 g)
  • 4 middelgrote eieren
  • 150 g Garlan cream cheese (bakje)

Bereiding

  1. Verwarm de oven voor op 220 °C.
  2. Ontdooi het bladerdeeg. Pel en snipper de ui. Verhit de olie in een wok en fruit de ui. Voeg de groenten en garnalen toe. Breng op smaak met peper en eventueel zout. Roerbak 5 min. Laat de groenten en garnalen uitlekken.
  3. Vet de taartvorm in. Bekleed de taartvorm met bladerdeeg. Prik de bodem op verschillende plaatsen met een vork in en bestrooi met bloem.
  4. Verdeel de groenten en garnalen over de bodem. Klop de eieren met de roomkaas los en schenk over de groenten. Bak de taart in het midden van oven in 30 min. gaar. Lekker met frisse komkommersalade.
Hartige taart met garnalen en roomkaas - Albert Heijn is een recept van Albert Heijn