Lintpasta met romige rivierkreeftjes - Albert Heijn

Recept van Albert Heijn

Ingrediënten

  • 500 g tasty tom tomaten (tros)
  • 1 ui
  • 2 eetlepels olijfolie
  • 2 bakken verse tagliatelle (lintpasta, a 250 g)
  • 3 bakjes rivierkreeftjes (a 100 g)
  • 1 bakje MonChou zacht en luchtig (200 g)
  • 1 zakje verse basilicum (15 g)

Bereiding

  1. Grill voorverwarmen. Tomaten wassen en drogen (aan steel laten zitten). Pasta volgens gebruiksaanwijzing koken. Ui pellen en snipperen. Tomaten met 1 el olie besprenkelen en 5 min. onder grill leggen. In koekenpan met antiaanbaklaag rest van olie verhitten en ui 2 min. zachtjes bakken. Rivierkreeftjes toevoegen en nog 2 min. bakken. MonChou door kreeftjes scheppen en laten smelten. Basilicumblaadjes in stukjes scheuren. Pasta over vier borden verdelen. Romige kreeftjes erop scheppen. Met basilicum bestrooien. Tomaten erbij serveren.
Lintpasta met romige rivierkreeftjes - Albert Heijn is een recept van Albert Heijn