Pasta met worteltjessaus en tilapia - Albert Heijn
Recept van Albert Heijn
Ingrediënten
- 2 eetlepels olijfolie
- 1 ui (fijngesneden)
- 1 potje worteltjes (extra fijn, 330 g)
- 2 eetlepels azijn (appel)
- ½ eetlepel mosterd
- ½ flesje kookroom (light (a 250 ml))
- 500 g sperziebonen
- 1 pak tagliatelle (rossi met knoflook (verse pasta, 250 g))
- 1 schaaltje tilapiafilet (vis, ca. 400 g)
- 1 zakje verse bieslook (25 g)
Bereiding
- In diepe pan olie verwarmen en ui hierin 3 min. bakken. Worteltjes afgieten. Azijn en worteltjes aan ui toevoegen, aan de kook brengen en met staafmixer heel fijn pureren. Mosterd en kookroom toevoegen en 3 min. laten koken. Met zout en peper op smaak brengen. Sperziebonen schoonmaken en breken en in ruim kokend water in ca. 10 min gaarkoken. Pasta na 7 min. toevoegen en 3 min. meekoken. Afgieten. Ondertussen tilapiafilet op stoommand leggen. Stoommand in pan boven laagje kokend water zetten en met deksel op pan 8 min. stomen. Helft bieslook boven pasta fijnknippen en met helft van saus erdoor scheppen. Pasta op 4 borden scheppen, tilapiafilet erop leggen en rest saus erover scheppen. Sprietjes bieslook erover strooien.
Pasta met worteltjessaus en tilapia - Albert Heijn is een recept van Albert Heijn