Cajunvis en paprikarijst - Albert Heijn

Recept van Albert Heijn

Ingrediënten

  • 300 g witte rijst
  • 3 eetlepels cajunkruiden (potje a 50 g)
  • 6 eetlepels (maïs)olie
  • 1 schaaltje tilapiafilet (vis, ca. 400 g)
  • 1 zak driekleuren paprika
  • 500 g tomaten
  • 3 eetlepels azijn
  • 2 theelepels suiker
  • 2 theelepels mosterd
  • ½ pot steak & grillsaus (pot a 350 ml)

Bereiding

  1. Barbecue of grill verhitten. Rijst volgens gebruiksaanwijzing koken. In klein schaaltje 2 el cajunkruiden mengen met 2 el olie en hiermee tilapiafilets aan beide kanten inwrijven. Paprika's schoonmaken en in stukjes snijden. Tomaten schoonmaken, in kleine partjes snijden en partjes weer doormidden snijden. In schaaltje azijn, 1/2 el cajunkruiden, suiker en mosterd roeren tot suiker is opgelost. In ruime koekenpan 4 el olie verhitten en paprika en tomaat 5 min. bakken. Rijst toevoegen en 2 min. meebakken. Cajun-mosterdmengsel erdoor scheppen. Ondertussen groot stuk folie op rooster van barbecue of grill leggen en tilapia hierop in 6-8 min. om en om bruin en gaar laten worden. Vis en rijst over 4 borden verdelen, saus ernaast scheppen.
Cajunvis en paprikarijst - Albert Heijn is een recept van Albert Heijn