Gebakken tilapiafilet met bospeentjes - Albert Heijn
Recept van Albert Heijn
Ingrediënten
- 1 bos peen
- 4 el olijfolie
- 500 g tilapiafilet ((zak 750 g), ontdooid)
- 2 bakjes aardappelpuree met boter (a 450 g, koelvers)
- 10 zwarte olijven (zonder pit, fijngesneden)
Bereiding
- Verwarm de oven voor op 200 °C. Schil de bos peen met een dunschiller. Snijd het loof tot op 2 cm van de bovenkant af. Halveer dikke wortels in de lengte, zodat ze allemaal gelijktijdig gaar zijn.
- Schep de bos peen om met 2 el olie en peper en zout en leg op een met bakpapier beklede bakplaat. Rooster in ca. 25 min. beetgaar.
- Dep de vis droog met keukenpapier en bestrooi met peper en zout. Verhit de rest van de olie in een pan en bak de visfilet in 8-10 min. lichtbruin en net gaar. Keer halverwege.
- Verwarm de aardappelpuree volgens de aanwijzingen op de verpakking en schep er daarna de olijven door. Serveer de tilapiafilet met de aardappelpuree en bos peen.
Gebakken tilapiafilet met bospeentjes - Albert Heijn is een recept van Albert Heijn