Gebakken tilapiafilet met bospeentjes - Albert Heijn

Recept van Albert Heijn

Ingrediënten

  • 1 bos peen
  • 4 el olijfolie
  • 500 g tilapiafilet ((zak 750 g), ontdooid)
  • 2 bakjes aardappelpuree met boter (a 450 g, koelvers)
  • 10 zwarte olijven (zonder pit, fijngesneden)

Bereiding

  1. Verwarm de oven voor op 200 °C. Schil de bos peen met een dunschiller. Snijd het loof tot op 2 cm van de bovenkant af. Halveer dikke wortels in de lengte, zodat ze allemaal gelijktijdig gaar zijn.
  2. Schep de bos peen om met 2 el olie en peper en zout en leg op een met bakpapier beklede bakplaat. Rooster in ca. 25 min. beetgaar.
  3. Dep de vis droog met keukenpapier en bestrooi met peper en zout. Verhit de rest van de olie in een pan en bak de visfilet in 8-10 min. lichtbruin en net gaar. Keer halverwege.
  4. Verwarm de aardappelpuree volgens de aanwijzingen op de verpakking en schep er daarna de olijven door. Serveer de tilapiafilet met de aardappelpuree en bos peen.
Gebakken tilapiafilet met bospeentjes - Albert Heijn is een recept van Albert Heijn