Krokante visfilet met bieslookkrieltjes - Albert Heijn

Recept van Albert Heijn

Ingrediënten

  • 1 ei
  • 1 theelepel kerriepoeder
  • 100 g cornflakes
  • 1 zakje verse bieslook (15 g)
  • 300 g pangasiusfilet (vis)
  • 1 zak krieltjes (klein (450 g))
  • 2 pakken snijbonen (diepvries, a 300 g)
  • 25 g boter (70% minder vet (kuipje a 250 g))

Bereiding

  1. Oven voorverwarmen op 220 °C. Bakplaat van oven bedekken met bakpapier. Ei in diep bord loskloppen met kerriepoeder, zout en peper naar smaak. Cornflakes in diep bord doen en met de hand beetje verkruimelen. Helft bieslook erboven fijnknippen en mengen. Visfilets eerst door ei halen en dan door cornflakes zodat ze er helemaal mee bedekt zijn. Op bakpapier op bakplaat leggen. Vis in hete oven in ca. 10 min. gaarbakken. Krieltjes ondertussen in ruim koud water met zout naar smaak aan de kook brengen. Snijbonen toevoegen, weer aan de kook brengen en in ca. 6 min. gaarkoken. Afgieten. Boter erdoor scheppen. Zout en peper naar smaak toevoegen en rest bieslook erboven fijnknippen. Visfilets op 4 borden leggen en bieslookkrieltjes met snijbonen ernaast scheppen.
Krokante visfilet met bieslookkrieltjes - Albert Heijn is een recept van Albert Heijn