Winterslaatje met zure haring - Albert Heijn

Recept van Albert Heijn

Ingrediënten

  • 1 zak aardappels (tafel (800 g))
  • 1 pot zure haring (355 g)
  • 1 zakje verse koriander (15 g)
  • ½ pot piccalilly (a 340 g)
  • 4 eetlepels mayonaise
  • 2 zakken gesneden rodekool (a 300 g)
  • 8 sneetjes roggebrood (Fries (pakje a 500 g))

Bereiding

  1. Aardappelen in vieren snijden, in laagje water met zout naar smaak in 7-8 min. gaarkoken. Afgieten en even laten afkoelen. Zure haring in reepjes snijden. Koriander fijnsnijden. Piccalilly in ruime schaal mengen met mayonaise. Rodekool, lauwwarme aardappelen, haring en helft koriander erdoor scheppen. Slaatje op 4 borden scheppen, rest koriander erover strooien en roggebrood erbij leggen.
Winterslaatje met zure haring - Albert Heijn is een recept van Albert Heijn