Tilapia met doperwtjes en rijst - Albert Heijn

Recept van Albert Heijn

Ingrediënten

  • 1 pak gele rijst (325 g)
  • 1 pak doperwten (extra fijn (diepvries, 450 g))
  • 1 zakje verse munt (15 g)
  • 1 zakje bosuitjes (3 stuks)
  • 3 eetlepels zonnebloemolie
  • 1 bakje taugé (125 g)
  • 2 blikjes tilapia (in currysaus (vis, a 200 g))

Bereiding

  1. Rijst bereiden volgens aanwijzingen op verpakking. Doperwtjes in ruim kokend water met zout naar smaak in ca. 10 min. gaarkoken. Afgieten en terug in pan doen. Ondertussen blaadjes van munttakjes trekken. Kleine apart houden en grote in zeer smalle reepjes snijden. Apart houden. Bosuitjes, ook het groen, schuin in smalle ringen snijden. Olie in koekenpan verhitten. Hierin helft bosuitjes 2 min. bakken. Helft taugé en muntreepjes 1 min. meebakken. Aan doperwtjes toevoegen. Tilapia in stukjes verdelen en met saus door doperwtjes scheppen en 2 min. doorwarmen. Naar smaak zout en peper toevoegen. Rest taugé, bosuitjes en muntblaadjes erdoor mengen. Rijst over 4 borden verdelen. Tilapia met dorperwtjes erop scheppen en met taugémengsel bestrooien.
Tilapia met doperwtjes en rijst - Albert Heijn is een recept van Albert Heijn