Zalm met gedroogde tomaten en pasta - Albert Heijn

Recept van Albert Heijn

Ingrediënten

  • 300 g penne rigate
  • 2 courgettes
  • 2 tenen knoflook
  • 2 uien
  • ½ potje zongedroogde tomaten op olie (a 185 g)
  • 4 zalmfilets (diepvries, zak a 750 g)

Bereiding

  1. Penne koken volgens aanwijzingen op verpakking. Courgettes in stukken snijden. Knoflook en uien pellen en fijnsnijden. Gedroogde tomaten in reepjes snijden. 1 El olie van tomaten in diepe pan verhitten. Hierin helft ui en knoflook 2 min. bakken. Courgette erdoor scheppen en naar smaak zout en peper toevoegen. Met deksel op pan 5 min. laten garen. Afgieten. Intussen rest olie in hapjespan verhitten. Hierin rest ui en knoflook 2 min. bakken. Tomaatreepjes erdoor roeren. Zalm in pan leggen en met deksel op pan in ca. 5 min. op laag vuur gaar laten worden. Zout en peper naar smaak toevoegen. Penne en courgette op 4 borden scheppen en zalm met tomaatmengsel ernaast scheppen. Kookvocht van zalm over penne scheppen en peper naar smaak erover strooien.
Zalm met gedroogde tomaten en pasta - Albert Heijn is een recept van Albert Heijn