Hollandse groentesoep met balletjes - Albert Heijn

Recept van Albert Heijn

Ingrediënten

  • 1 zakje verse peterselie (30 g)
  • 1 schaaltje rundergehakt (ca. 250 g)
  • 2 kruimige aardappels
  • 2 eetlepels zonnebloemolie
  • 1 zak Hollandse roerbakmix (400 g)
  • 1 blik tomatenblokjes (400 g)
  • 1 pakje rundvlees soep gemak (51 g)
  • 1 kaas-uienstokbrood (afbakbrood, 300 g)

Bereiding

  1. Peterselie fijnhakken. Rundergehakt met zout, peper en helft van peterselie mengen. Kleine gehaktballetjes draaien. Aardappels schillen en in kleine blokjes snijden. In soeppan olie verhitten en groente en aardappels 3 min. bakken. Tomatenblokjes, 1 liter water en rundvleessoep toevoegen en geheel aan de kook brengen. Gehaktballetjes toevoegen en soep 10 min. zachtjes laten koken. Brood volgens gebruiksaanwijzing verwarmen. Rest van peterselie door soep roeren. Met kaas-uienstokbrood serveren.
Hollandse groentesoep met balletjes - Albert Heijn is een recept van Albert Heijn