Romige boerenkool met braadworst - Albert Heijn

Recept van Albert Heijn

Ingrediënten

  • 50 g boter
  • 4 runderbraadworsten
  • 1 prei (in dunne ringen)
  • 1 zak panklare boerenkool (300 g)
  • 1 pak aardappelschijfjes (700 g)
  • 150 g verse roomkaas met knoflook en kruiden
  • versgemalen zwarte peper

Bereiding

  1. In koekenpan helft van boter smelten en runderbraadworsten rondom aanbraden. Vlees in 20 min. op matig vuur gaarbakken, af en toe keren. In braadpan rest van boter smelten en prei, boerenkool en aardappelschijfjes erdoor scheppen. Klein kopje water en zout naar smaak toevoegen en boerenkool in 10 min. afgedekt zachtjes gaarsmoren, af en toe omscheppen. Verse roomkaas door boerenkool scheppen en kaas al roerend laten smelten. Boerenkool nog 3 min. zachtjes laten pruttelen. Boerenkool over vier borden verdelen, runderbraadworst ernaast serveren.
Romige boerenkool met braadworst - Albert Heijn is een recept van Albert Heijn