Indiase curry van karbonades met bloemkool - Albert Heijn

Recept van Albert Heijn

Ingrediënten

  • 4 schouderkarbonades
  • 1 ui
  • 3 eetlepels zonnebloemolie
  • 1 pot Indiase currysaus (400 ml)
  • 400 g basmatirijst
  • 1 bloemkool
  • 1 rode paprika

Bereiding

  1. Karbonades in stukken snijden, eventueel botje verwijderen. Ui pellen en snipperen. In braadpan olie verhitten. Vlees in ca. 4 min. bruin bakken. Ui toevoegen en 1 min. meebakken. Saus erbij schenken en geheel tegen de kook aan brengen. Vlees in saus in 25 min. laten garen. Intussen rijst volgens gebruiksaanwijzing koken. Bloemkool schoonmaken en in kleine roosjes verdelen. Paprika schoonmaken en in stukjes snijden. Bloemkool en paprika laatste 10 min. met vlees meeverhitten. Indiase curry met zout en peper op smaak brengen en met rijst serveren.
Indiase curry van karbonades met bloemkool - Albert Heijn is een recept van Albert Heijn