Roergebakken spitskool met pindasaus - Albert Heijn

Recept van Albert Heijn

Ingrediënten

  • 400 g witte snelkookrijst
  • 1 verse spitskool (ca. 600 g)
  • 1 rode peper
  • 5 el zonnebloemolie
  • 300 g nasi-bamivlees
  • 3 el ketjap manis
  • 400 ml Indonesische satésaus (beker)

Bereiding

  1. Zet heet water op en kook de rijst volgens de aanwijzingen op de verpakking. Maak de spitskool schoon en snijd in reepjes. Halveer de peper, verwijder de zaadjes en snijd de peper in ringetjes.
  2. Verhit in een koekenpan 2 el olie en bak het vlees rondom bruin en gaar. Verhit in een wok de rest van de olie en bak de peper 1 min. Voeg de spitskool toe en roerbak in 7 min. tot beetgaar. Breng op smaak met peper en ketjap. Verwarm de saus volgens de aanwijzingen op de verpakking. Verdeel de spitskool over de borden. Schep het vlees erop. Serveer met rijst en saus.
Roergebakken spitskool met pindasaus - Albert Heijn is een recept van Albert Heijn