Groene asperges met ham en aspergesaus - Albert Heijn

Recept van Albert Heijn

Ingrediënten

  • 500 g verse groene asperges
  • 1 kg iets kruimige aardappelen
  • 2 middelgrote eieren
  • 15 g verse peterselie (bakje a 30 g)
  • 210 g schouderham (Dikke plak a 155 g)
  • 40 g saus voor asperges (1 zakje 40 g)
  • 25 g ongezouten roomboter

Bereiding

  1. Was, schil en snijd de aardappels in stukken. Kook ze in 20 min. gaar. Was de asperges, snijd de houtachtige uiteindes af, snijd ze in stukken van 4 cm. Houd de kopjes achter, kook de rest in 8 min. gaar. Kook na 4 min. de asperges mee.
  2. Laat de asperges uitlekken. Kook de eieren in 8 min. hard, pel en snipper ze daarna. Knip de peterselie fijn. Snijd de ham in reepjes. Bereid de saus volgens de aanwijzingen op de verpakking. Meng de asperges en ham en verdeel over de borden. Schep de aardappelen ernaast en schenk de saus over de asperges heen. Garneer met peterselie en ei.
Groene asperges met ham en aspergesaus - Albert Heijn is een recept van Albert Heijn